Ruka Phototour

Pitkän kylmän talven jälkeen on mukava siirtyä  kesään ja lämpimiin keleihin. Kesäkuu on yksi pohjoisen parhaista kuukausista nauttia valosta, upeista maisemista ja hiljaisuudesta. Kesäkuussa valoa riittää helposti läpi vuorokauden, auringonlaskut ovat pitkiä ja aamut upeita. Kesäkuussa tulee nukuttua vain murto-osa talveen verrattuna ja energiaa löytyy aivan eri tavalla kaikenlaiseen tekemiseen. 

Yhdessä Eevan ja Rukan matkailun kanssa saatiin kesäkuussa vierailijoita Saksasta nauttimaan kesän ensihetkistä. Vain muutamaa viikkoa aikaisemmin olimme saaneet tänne Rukan alueelle lehden puuhun ja hetki olikin täydellinen kokea Suomen Suvi.

Lämpötilat olivat lämpimät ja öisinkin selvisimme ilman toppatakkeja, hanskoja tai pipoja. Ainoastaan upeat aurinonglaskut, -nousut ja kokemukset salpasivat hengitystä vieraidemme viiden päivän vierailun aikana. Aivan mieletöntä minkälaisia kokemuksia voidaan täällä Suomessa kokea.  

Eevan kanssa veimme näitä valokuvauksen ammattilaisia meidän suosikkikohteisiimme luomaan upeaa materiaalia ja uusia kokemuksia. Meidän opastuksellamme paikoiksi valikoitui kohteet: Myllykoski, Konttainen, Ristikallio ja Julma-Ölkky. Liikuimme jalan, autolla ja kanootilla. 

 

Kiitos kaikille osallisille! <3 

 

Seuraavaksi vieraidemme luomaa mieletöntä materiaalia muutaman päivän ja yön ajalta:


More photos

kuusamo_mikko_santasalo
  • *Full Day Photography 900€ +24% Vat
  • Half Day 600€+ 24%Vat
  • Photo rights ask for an offer by email

*Full day includes 8-10 hours work + editing—minimum 20 exclusive photos.